Reserveren

Om onnodig wachten of misgrijpen te voorkomen, kunt u online de starttijd reserveren voor het laten maken van uw 3D metaal print. Heeft u al een idee wanneer u de print zou willen maken? Vul dan onderstaande aanvraag in en maak een reservering. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Bij twijfel over de datum of aanleveringsspecificaties kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Nadat wij uw reservering hebben ontvangen beoordelen wij uw reservering. Uw reservering is tot 72 uur voor de print startdatum vrijblijvend te annuleren. Bij akkoord op onze offerte ontvangt u van ons een bevestiging van uw bestelling en starten wij het print proces.

Hoge resolutie 3D metaalprinter

I-Solution beschikt over een Studio System+ 3D Printer van Desktop Metal, die uitsluitend voor business-to-busines doeleinden ontwikkeld is.

Onze Studio System+ 3D Printer print met een resolutie van 220-50 μm en heeft een maximaal bouwvolume van 300 x 200 x 200 mm.

Waar laser gebaseerde printsystemen selectief metaalpoeder smelten, extrudeert onze Studio System+ 3D Printer gebonden metalen staven. De werking is vergelijkbaar met die van een FDM-printer. Dit is niet alleen een veilige manier van printen bovendien maakt dit het mogelijk om ‘closed-cell infill’ voor gewicht besparing en het behoud van sterkte mogelijk te maken.

Metaalsoorten

De volgende metalen kunnen wij printen.

  • Roestvrijstaal 17-4 PH
  • Roestvrijstaal 316L
  • Gereedschapsstaal H13
  • Chromoly staal 4140

        * Beschikbaar later in 2020

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
30
- Geboekt
30
- In behandeling
30
- Gedeeltelijk geboekt
Printer

Persoonlijke gegevens

Indien anders dan facturatie adres

Omschrijving project

Welk doeleinde heeft u project?
Download hier de productsheets van de diverse materialen
captcha